Osobnostný rozvoj

Nové pracovné pozície v PDCS

Do dynamického tímu PDCS hľadáme čerstvé sily a novú energiu. Hľadáme ľudí na tieto pracovné pozície: 1 projektový manažér/-ka, 2. tréner/ trénerka, 3. finančný manažér/-ka.


  • Zdieľajte s okolím

    • Monika Straková

      Monika Straková

      30.10.2023 / 1 minúta čítania / prečítané 2847x

1. Projektová manažérka/ projektový manažér

Hľadáme tvorivého človeka so skúsenosťou, ktorého baví manažovanie projektov, je schopný pohotovo zareagovať na neočakávané situácie a je pripravený neustále sa učiť a skúšať nové postupy.

Hľadáme človeka, ktorý má radosť z nových vecí, verí v dialóg a v  to, že keď sa ľudia rozprávajú, tak nájdu spôsoby ako spoločne plánovať zmeny. Vieme sľúbiť zmysluplnú prácu vo fungujúcom tíme, ktorý stimuluje k hlbšiemu rozmýšľaniu a zlepšovaniu sa, ale spoločne si užíva aj srandu a vzájomné ocenenie. 

Súčasťou práce je aj dlhodobé budovanie vzťahu so súčasnými a budúcimi klientmi a spolupracujúcimi organizáciami. 

Všetky informácie o pozícii nájdete v tomto dokumente (pdf).


2. Tréner/ trénerka

Do dynamického tímu PDCS hľadáme čerstvé sily a novú energiu. Potrebujeme  trénera/-ku do interného tímu. Hľadáme tvorivého človeka, ktorý chce zažiť slobodu v práci. Človeka, ktorý hodnotovo zapadne do tímu PDCS a je pripravený neustále sa učiť a skúšať nové postupy v učení a konzultovaní.

Hľadáme človeka, ktorý má radosť z nových vecí, verí v dialóg a v to, že keď sa ľudia rozprávajú, tak nájdu spôsoby ako spoločne plánovať zmeny. 

Všetky informácie o pozícii nájdete v tomto dokumente (pdf).


3. Finančná manažérka/ finančný manažér projektov

Do tímu hľadáme finančnú manažérku/ finančného manažéra projektov na polovičný úväzok. Hľadáme človeka so skúsenosťou, niekoho, kto má hodnotovo blízko k PDCS. 

Všetky informácie o pozícii nájdete v tomto dokumente (pdf).

Žiadosti na pracovné pozície spolu s podkladovými materiálmi uvedenými v PDF dokumentoch môžete zasielať do 20. novembra 2023. 




    • Komunity
    • Hodnotové konflikty
    • Európa

  • Môže sa vám ozvať naša Monika?

    Ak chcete mať čerstvé informácie o našich lunchseminároch, otvorených kurzoch, konferenciách, či vzdelávacích olovrantoch, nechajte nám na vás kontakt. Sľubujeme, že vás nebudeme otravovať :).

    Prihlásiť sa na odber noviniek
  • Monika Straková - Riaditeľka kancelárie

    Monika Straková

    Riaditeľka kancelárie


    / +421 2 5292 5016